• Jangle
    replied
    hehehe.......a good fi yuh Paul. Play wid puppy dawg him tun round and lick yuh face. Dat's what yuh get fi badmind

Leave a comment:

• Paul Marin
    replied
    "Hey bwoy stop live down inna di past...stop from memba when man a ride horse...holla peenie pony & a peek through the glass...just like a serpent snake under grass..."

Excuse me...first of all...to live in the past, you have to have one...so don't start run u mout' where u nuh have no bizniz fi chat...second...who a hug up 8th? We or you? (in the present me ah talk) LOL!! Unu too dyam wrenk!! £100m and 8th? Actually (under KD, we've been there and done that!) It hot, mi know...hush (but as mi sey dat mi worry fi unu true look how it mash up X brain ...what a ting)

Leave a comment:

• Bricktop
    replied
    "Hey bwoy stop live down inna di past...stop from memba when man a ride horse...holla peenie pony & a peek through the glass...just like a serpent snake under grass..."

Leave a comment:

• Paul Marin
    replied
    small side have such a big mouth...humble thyself man who fraid to walk alone
    Humble myself? You mussi tink sey dat the last 4 years me was a puff out mi ches'...ah watch team lakka fi u wid no history, no broughtupsy, no class wid unu hurry come up self an' unu big check book a buy tykle. As dem sey, form is temporary...class is permanent. We nuh need fi prove nuttin' to nun a unu...ah how much European Cup unu win? KMT! Hol' dis...u too wrenk!

Leave a comment:

• Bricktop
    replied
    small side have such a big mouth...humble thyself man who fraid to walk alone

Leave a comment:

• Paul Marin
    replied
    man side a mash up di early warm up & him head giddy...di man seh Sturridge over Negredo...woiee mi bady...
    Gwaan wid u wastefulness...unu is a wasteful wutliss bunch a brute who don' know how to defend a tyckle, don' know how fi beat relegation team, don' know how fi spen' money wisely...wasteful...wasteful...wasteful. If BR did have £100m fi bun, the tykle race would be done by now. KMT. Wutliss brute unu. Mi ago laff if Spurs wax unu.

Leave a comment:

• Bricktop
    replied
    man side a mash up di early warm up & him head giddy...di man seh Sturridge over Negredo...woiee mi bady...

Leave a comment:

• Paul Marin
    replied
    Ouch!!! That's low a classless. But you can't expect nothing but a grunt from a pig. HL never mind the big bully Paul Marin yaw, cause you have little Tottenham next week to take out your frustration on with a nil all draw.
    Sorry...you are right. That was too easy. What is wrong with me?

Leave a comment:

• Jangle
    replied
    Ouch!!! That's low a classless. But you can't expect nothing but a grunt from a pig. HL never mind the big bully Paul Marin yaw, cause you have little Tottenham next week to take out your frustration on with a nil all draw.

Leave a comment:

• Paul Marin
    replied
    I like Everton in the next game.........
    Not as much as I liked Sunderland in their last game.

Leave a comment:

• Rockman
    replied
    You really never know if you are coming or going with teams like Everstrong AND Spurs.

Leave a comment:

• HL
    replied
    I like Everton in the next game.........

Leave a comment:

• Paul Marin
    replied
    ......stap back the man inna korna. yuh mecking him i'mself.
    You don't have no shame! Tell the truth - how you feel with 8th?

Like this: or like this:

Think about it

Leave a comment:

• Paul Marin
    replied
    Boy U just beat you...why are you so jubilant?
    Excuse me...just beat who when? You mean in Carling Cup? Dat is old news. If there is anybody who should be jubilant (and I am just smart enough to know it's too early in the season to be jubilant) it's Liverpool fans. Arsenal, Spurs, UselessCity, Everton and Chelski all dropped points while we took the maximum and recorded not only a clean sheet, but went +4 in the GF column. Tek dat an' hug it up. 8th! If unu neva spen' £100m on players it would be one thing, but unu betta fret sey unu don't come een like X second favorite son Kenny Dalglish who wasted £80m to come 8th...we will see.

Leave a comment:

• Karl
    replied
    Moyes - BoyU v My GUNNERS

Managed his BoyU damn well!
    Superb piece of work!!!

Leave a comment: