Originally posted by X
View Post
Q: Who is winning in the fantasy league?
LOL!!! Unu mussi tink seh mi nuh have nuttin betta fi do. If me was een deh, it would be easy to spot...I'd be in position #1. LOL!!!!
I wouldnt put it pass im, di bottom two look suspect, neva see dem last season.
Leave a comment:
Xman I believe yuh. Me nuh know some a dem team deh inna the league and me feel seh Paul a one a dem.
Leave a comment:
Cant believe a word of dis bredda , destabilization is his forte , im will always ave a fren in di league.
Leave a comment:
He is not in your league. I don't know what his team name is, he just told me his score.Originally posted by Jangle View PostWho is your bredrin?
Leave a comment:
Me know sey u frighten true heX deh pon u tail!!! Lol!!! My bredrin is at 251 points, so ahead of heX (phew) and behind you...like I said, him don't have no football brain, so no surprise him beating heX. Bwoy so fool him don't realize sey u cyan win dis ting wid 3 strika...oops...how much you want to bet you see heX go to 5 in midfield?Originally posted by Jangle View PostRankEntry, OwnerEntry123456SegmentSegTotalTotPCT
1Dunny Gooner27dunston
2JangleJangleJangleJangle
3Chelsea Lionharvero
4*Tjhrii-Iaret Asar MemnonSuperCelebrity3543
4*LiverpoolXXXLiverpoolXXX
6Tantos Rabalactantos c-bar
7GunnerTwanGunnerTwan
8Assassin theCanecutterAssassin theCanecutter
9farve2006farve2006
10KC 1781KC 1781
11shesachampshesachamp
12WE DA BEST_10Ozzyman77
13rhuebsrhuebs
KMT. Unu too easy yaw sah.
Leave a comment:
RankEntry, OwnerEntry123456SegmentSegTotalTotPCT
1Dunny Gooner27dunston
2JangleJangleJangleJangle
3Chelsea Lionharvero
4*Tjhrii-Iaret Asar MemnonSuperCelebrity3543
4*LiverpoolXXXLiverpoolXXX
6Tantos Rabalactantos c-bar
7GunnerTwanGunnerTwan
8Assassin theCanecutterAssassin theCanecutter
9farve2006farve2006
10KC 1781KC 1781
11shesachampshesachamp
12WE DA BEST_10Ozzyman77
13rhuebsrhuebs
Leave a comment:
Q: Who is winning in the fantasy league?
Jangle, post a link to the table. I am interested only because a friend of mine (who don't have no football sense whatsoever in him head) is playing and I want to see how his score compares to fi unu own. Plus, if heX beat unu, me wan' fi laff. He he he...dat eva happen yet? LOL!!! I would move to Antartica and freeze mi balls till me ded if dat did happen. LOL!!!!Tags: None
Leave a comment: