• Mosiah
    replied
    Is there balance training in the Brasil program?

Leave a comment:

• Lazie
    replied
    Thanks we can add Maudib to that crew.

Leave a comment:

• Tilla
    replied
    "We lose .... but we woulda kill dem wid ball!"
    Or

Dem beat wi, but wi ball dem.

Leave a comment:

• Lazie
    replied
    Originally posted by Exile View Post
    The first goal was a gem. The 2nd one the keeper was sleeping.
    The Mexican goalkeeper was outstanding too!

Leave a comment:

• Exile
    replied
    The first goal was a gem. The 2nd one the keeper was sleeping.

Leave a comment:

• Lazie
    replied
    Robinho bad like yaws.. mi si him mek a move pon di right deh leaving Ticos in his wake and unleash a bitch shot dat Tico goalkeeper tip unto the bar..

Is Ballet dem Brazilian tek or what.. dem balance mek our ballas look like some elephant..(Tappa excluded of course.. silky smooth him was)

Is there 'balance' training in our youth programs ?
    Tilla!!! How the typical yardie quote guh again? Oh yeah ... "We lose .... but we woulda kill dem wid ball!"

Robinho need fi pass the ball more. Him want a box!

Leave a comment:

• Jangle
    replied
    They forgot to win the game though.

Leave a comment:

• Muadib
    replied
    Apparently Robinho been reading his posts. Him really think him that good?
    Robinho bad like yaws.. mi si him mek a move pon di right deh leaving Ticos in his wake and unleash a bitch shot dat Tico goalkeeper tip unto the bar..

Is Ballet dem Brazilian tek or what.. dem balance mek our ballas look like some elephant..(Tappa excluded of course.. silky smooth him was)

Is there 'balance' training in our youth programs ?

Leave a comment:

• Lazie
    replied
    Me just waan see if yuh present tiday!
    Apparently Robinho been reading his posts. Him really think him that good?

Leave a comment:

• Jangle
    started a topic Jawge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jawge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Me just waan see if yuh present tiday!