• HL
    replied
    .........whooooy, my ca-kky ............

Leave a comment:

• Westman
    replied
    Hail up to the Merchant of Zurich

Leave a comment:

• Jangle
    replied
    Man tap yuh nize. Yuh mouth full o' cotton all of a sudden. Yuh sound bery nerminous.

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    Man U is an unpredictable threat,they will have a say in the prem race.

Leave a comment:

• Jangle
    replied
    What a time fi come out a the closet. A better yuh go back in cause Loserfool naw win nothing this year.

Leave a comment:

• Willi
    replied
    Yuh side nuh good. LoL

Leave a comment:

• Willi
    replied
    Pool wi seh!

Demm cyan hold wi.

Leave a comment:

• Jawge
    replied
    Respek but Manu has a huge opportunity to grab the 3rd spot.

Leave a comment:

• Rockman
    replied
    Lol.

Leave a comment:

• HL
    replied
    I am actually looking forward the the derby gainst Everton.

I like Everton.

Leave a comment:

• Westman
    replied
    HL, my noisy neighbor! Me a count pon you fi win the Prem. Keep the damn thing in Lancashire and mek Mosiah and X gulp drop inna the Mersey and gulp.

Leave a comment:

• Westman
    replied
    Boss, the season nuh done yet. But, as fi PSG, like ole time Jamaican seh, what gone bad a morning cant come good a evening. Plus the ref already mek sure so Shabba nah go a wharf......fi tek trailer load or ferry fi go a France. We need fi focus pon the 4th place inna epl. Me nu have no damn confidence inn that eediot name Woodward. Him need fi get let go too. Man U need a whole new defense. That is the basic problem with the squad. Dem defense come like dem country strainer whah mek all the lime seed dem drop through.

Leave a comment:

• Westman
    replied
    Well, genklemen, we have Balla and Tilla team tomorrow. Whichever one a oonu deh a town need fi tek a quick run go over St Thomas fi look bout the biz and me owe you. Cause me want Balla fi feel sarri, sarri tomorrow.

Leave a comment:

• Westman
    replied
    Everything criss. I trust all is well with you and the RBSC remnant. Me well want go over St Mary and Portland.

Blessings

Leave a comment:

• Assasin
    replied
    Yow West, what a gwaan???? Big up and respect.

Leave a comment: