Mi nuh tink it possible but
an editorial calling for the prime minister to resign is not sanctioned by Butch? Unnu really tek people fi eediat!
of course this assumes that everything that the Observer publishes is sanctioned by Butch Stewart and are his views...
A rather stupid assertion..
Leave a comment:
statement?? who bizniz bout statement??Originally posted by Maudib View PostButch did not take the statement out of context..you did Disingenuous One..
no harm.. you just need to tighten up yuh propaganda...
All Butch duh tru im newsletta is tell Golding fi step cause im nuh reddy fi leadership
must be that UWI/JC background again LoL!
Leave a comment:
shhh.. di Chess Game still in session.. wheh Bruce announce from di start ?
Stop yuh yapping !
Leave a comment:
Butch did not take the statement out of context..you did Disingenuous One..
no harm.. you just need to tighten up yuh propaganda...
Leave a comment:
oh god, two man a try defend Brucey dem to di core. you guys are real JLP supporters. unnuh loyal still, mi give unnuh dat. all when bruce nuh have nuh more faith inna himself unnuh still have faith inna him.
Leave a comment:
Yes Muri.. unfortunately we all know the context of that statement...
6 runs..
Try again.
Leave a comment:
by di way yuh figget Butch mouthpiece seh Bruce fi tek whey imself.... look like yuh haffi choose between Butch an Bruce...LoL!Originally posted by Maudib View PostNot sure which will prove to be a larger distraction in the larger scheme..
Dual Citizenship or Dudus..
The Great Butch Stewart put it best..
Stop unnuh Yapping and get serious..

Leave a comment:
Any action which advances the interest of the tribe is good.... nuh true? Nuh dat Vaz seh Drivah primary interest is...im tribe.Originally posted by Maudib View PostNot sure which will prove to be a larger distraction in the larger scheme..

Nice
Leave a comment:
Not sure which will prove to be a larger distraction in the larger scheme..
Leave a comment: