Bolt's training partner test positive-Swdish paper

• Bolt's training partner test positive-Swdish paper

Anybody here speak Swedish...this doe snot look good for Racers, a fourth man test positive!!!

Publicerad: 2009-08-18
    inga kommentarer

Textstorlek:

YAHOO.util.Event.onAvailable("abMainArticle",abIni tializeFontSize);

Bolts träningskompis fast för dopning

Bloggat om artikeln
    • Inte Bolts fel att Bailey dopat sig Från bloggen: Agilitydream
      18 aug 23:26
      /* Agilitydream

Ambitionen med bloggen är att innehållet främst skall fokuseras kring livet med hundar, barn, agility och fårvallning. Skriver även om min typ-1 diabetes och om hur skjukdomen påverkar mitt liv. Totalt skyggslappslös skriver jag dock om allt som faller mig in.av: Göran E-toft

', container:'abBlogPostToolTips', autodismissdelay:3600000, zIndex:100, iframe:false } ); /* ]]> */
    Vill du blogga om artikeln?

Blogga om artikeln

Länka till artikeln från ditt blogginlägg - kopiera den här adressen:

För att komma med i listningen här behöver du också ha presenterat din blogg på Bloggportalen Läs mer här!

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.
    Tillbaka

Bli medlem i Aftonbladet Snack och börja blogga

// '); // ]]>
    </div> BERLIN. VM i Berlin är på väg att drabbas av en jätteskandal.
    Enligt vad Sportbladet erfar har Usain Bolts träningskompis Daniel Bailey åkt fast i en dopningskontroll efter 100-metersfinalen i VM här i Berlin.
    I så fall ett dråpslag mot trovärdigheten i Usain Bolts fantastiska tider.
    Redan innan VM åkte VM-klara Yohan Blake fast för dopning hemma på Jamaica.
    Även han träningskompis med Bolt.

Det är sensationella uppgifter Sportbladet tagit del av och friidrottsvärlden kommer att skakas om rejält om uppgifterna stämmer.
    Daniel Bailey - som tävlar för Antigua & Barbuda - ska ha fastnat i dopningkontrollen efter finalen på 100 meter här i Berlin.
    Han var fyra i den finalen på tiden 9.93.
    Men Bailey blev mest uppmärksammad då han sprang och småpratade med träningskompisen Usain Bolt i försöken, ett uppträdande som kritiserades av bland andra svenske Johan Wissman.
    Jamaicanska undret dras med i fallet

Är Bailey dopad har Usain Bolts båda träningskompisar åkt fast med bara några månaders mellanrum.
    Alla tre tränas dessutom av Jamaicas chefscoach Glen Mills.
    Även om Bailey inte tävlar för Jamaica kommer det jamaicanska undret att dras med i hans eventuella fall.
    Jamaicanen Yohan Blake åkte fast vid de jamaicanska VM-uttagningarna och även om han friats av en disciplinkommitté hemma på Jamaica, har han varit avstängd från VM i avvaktan på IAAF:s dom.
    Bolt kommer ifrågasättas

Stämmer uppgifterna kommer Usain Bolts tider att kraftigt ifrågasättas av omvärlden.
    Redan efter hans 9.58 har det varit en våldsam debatt internt i friidrottsvärlden, där alla undrar hur det är möjligt för honom att leka med motståndarna som han gör.
    – Daniel Bailey åkte fast efter VM-finalen. Vilket preparat det handlar om är dock oklart, säger Sportbladets källa.
    Fortsättning följer.

Translation (by computer)

Anybody here speak Swedish...this doe snot look good for Racers, a fourth man test positive!!!

Publicerad: 2009-08-18
    inga kommentarer

Textstorlek:

YAHOO.util.Event.onAvailable("abMainArticle",abIni tializeFontSize);

Bolts träningskompis fast för dopning

Bloggat om artikeln
    • Inte Bolts fel att Bailey dopat sig Från bloggen: Agilitydream
      18 aug 23:26
      /* Agilitydream

Ambitionen med bloggen är att innehållet främst skall fokuseras kring livet med hundar, barn, agility och fårvallning. Skriver även om min typ-1 diabetes och om hur skjukdomen påverkar mitt liv. Totalt skyggslappslös skriver jag dock om allt som faller mig in.av: Göran E-toft

', container:'abBlogPostToolTips', autodismissdelay:3600000, zIndex:100, iframe:false } ); /* ]]> */
    Vill du blogga om artikeln?

Blogga om artikeln

Länka till artikeln från ditt blogginlägg - kopiera den här adressen:

För att komma med i listningen här behöver du också ha presenterat din blogg på Bloggportalen Läs mer här!

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.
    Tillbaka

Bli medlem i Aftonbladet Snack och börja blogga

// '); // ]]>
    </div> BERLIN. VM i Berlin är på väg att drabbas av en jätteskandal.
    Enligt vad Sportbladet erfar har Usain Bolts träningskompis Daniel Bailey åkt fast i en dopningskontroll efter 100-metersfinalen i VM här i Berlin.
    I så fall ett dråpslag mot trovärdigheten i Usain Bolts fantastiska tider.
    Redan innan VM åkte VM-klara Yohan Blake fast för dopning hemma på Jamaica.
    Även han träningskompis med Bolt.

Det är sensationella uppgifter Sportbladet tagit del av och friidrottsvärlden kommer att skakas om rejält om uppgifterna stämmer.
    Daniel Bailey - som tävlar för Antigua & Barbuda - ska ha fastnat i dopningkontrollen efter finalen på 100 meter här i Berlin.
    Han var fyra i den finalen på tiden 9.93.
    Men Bailey blev mest uppmärksammad då han sprang och småpratade med träningskompisen Usain Bolt i försöken, ett uppträdande som kritiserades av bland andra svenske Johan Wissman.
    Jamaicanska undret dras med i fallet

Är Bailey dopad har Usain Bolts båda träningskompisar åkt fast med bara några månaders mellanrum.
    Alla tre tränas dessutom av Jamaicas chefscoach Glen Mills.
    Även om Bailey inte tävlar för Jamaica kommer det jamaicanska undret att dras med i hans eventuella fall.
    Jamaicanen Yohan Blake åkte fast vid de jamaicanska VM-uttagningarna och även om han friats av en disciplinkommitté hemma på Jamaica, har han varit avstängd från VM i avvaktan på IAAF:s dom.
    Bolt kommer ifrågasättas

Stämmer uppgifterna kommer Usain Bolts tider att kraftigt ifrågasättas av omvärlden.
    Redan efter hans 9.58 har det varit en våldsam debatt internt i friidrottsvärlden, där alla undrar hur det är möjligt för honom att leka med motståndarna som han gör.
    – Daniel Bailey åkte fast efter VM-finalen. Vilket preparat det handlar om är dock oklart, säger Sportbladets källa.
    Fortsättning följer.

---------------

According Sportbladet experience has Usain Bolts practice partner Daniel Bailey went into a doping control after the 100-meter final of the World Cup here in Berlin.
    In such cases, a blow against the credibility of Usain Bolts fantastic times.
    Even before the World Cup went World Cup meet Yohanna Blake settled for doping at home in Jamaica.
    Although he practice partner with Bolt.

It is sensational information Sportbladet taken note of and athletics world will be shaken badly if this is true.
    Daniel Bailey - who compete for Antigua & Barbuda - should have stuck in a doping control after the finals at 100 meters here in Berlin.
    He was fourth in the finals at the time 9.93.
    But Bailey was most visible when he ran and chatting with training mate Usain Bolt in the trials, conduct that was criticized by, among others, Swedish Johan WISSMANN.
    Jamaican miracle caught up in the case

Is Bailey doped Usain Bolts have two workout buddies gone, but with just a few months.
    All three trained in addition to the Jamaican head coach Glen Mills.
    Although Bailey does not compete for Jamaica, the Jamaican miracle to be in his cases.
    JAMAICAN Yohanna Blake went on to the Jamaican World Cup competitions and even if he is freed of a disciplinary committee at home in Jamaica, he has been suspended from World Cup pending the IAAF's ruling.
    Bolt will be questioned

Does the data will Usain Bolts time to strongly challenged by the outside world.
    Even after his 9.58, it has been a violent debate internally in the athletics world, where all wonder how it is possible for him to play with opponents as he does.
    - Daniel Bailey got busted after the World Cup finals. What preparations is at stake is unclear, however, says Sport Bladet source.
    Continued.

If true tell the JAAA dem head coach nuh look good.If i was from any rival camp mi a tell dem nuh drink nuh juice from dem

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

I like how RJR reported it. It wasn't Bolt's training partner, but Yohan Blake's and Marvin Anderson's (?) partner. Bolt's name was not mentioned anywhere near that story, even though Yohan Blake is also Bolt's training partner!

Not good news for Bolt's halo!

I wonder if the international media is going to follow that lead.Lets hope its ganja anything but you know what.

To me a deeper issue is at hand , if the JAAA has any vision , you cannot put a person with so much conflict of interest as head coach.

Amatuer move.

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

It look bad, very, VERY bad for Bolt!

Horrible news for Bolt and for track and field in general. Just horrible.

I am having a hard time convincing myself that I would be willing to still give Bolt the benefit of the doubt if he was not Jamaican.

X, the JAAA is not really a part of this story. This is a story about Racers and by extension Bolt.

From JamaicaWin.com

There have been rumours that a Caribbean athlete who ran in t5he final of the 100metres has tested positive for a performance enhancing substance. JamaicaWIN.com has been informed by RJR’s Patrick Anderson that this is just a rumour.
                  “I checked with the IAAF and they have said that this is not so,” Anderson said. They have done over 400 tests so far and none have turned up positive.
                  The rumour said that the athlete did not get a medal. There were six Caribbean athletes in the final of the men’s 100metres won by Jamaica’s Usain Bolt in a new world record 9.58 seconds.

Racers coach is what to the JAAA , it look bad of anyone associated with the allleged crime.Directly or indirectly.

If a Franno or MVP , dawg nyam im suppa.

Keeping my fingers crossed that this is the case.

Our credibility is on the line right now, it cannot withstand another doping scandal that close to home.

I think its a rumour , a sweeden it Buss why not Berlin or the U.K , I have been scouring the U.K press and nothing dem nuh ramp.

I sure as hell would not! Straight! Everyone around him testing positive?!? (Okay is not everyone, but is everyone!)

Same thing with Marion Jones - husbands/baby faadas test positive, she must did dip inna dem plate or sip from dem glass!

Does not look good one bit! Indeed, it could wreck the championships. Sorry to be so tragic about it! Unless it turn out to be some cayliss drug like ganja.

why you making a fool of yourself...can you maybe suggest some one else to be head coach, do you even understand what it means to be head coach and the qualification neccessary?

Do you even understand that Stephen Francis would be in the same situation if he was named headcoach, given that he coaches people from other countries like Great Britain and Barbados etc???

Or maybe you want some coach who has no one on the team to be named head coach???

This is not the first time Mills has been named head coach and no one has any problems with it...drop it man and stop being emotional about things you obviously have no grasp of, stick to your silly Onandi Lowe campaigns..

This is crap, absolute crap, they have no clue, they have not said what drug or anything....waste of time, Bailey should sue