• For Mosiah

http://www.nydailynews.com/sports/mo..._america_.html

Celebrate diversity...

mek him tan.. I can put forward another deserted island scenario...

i don't have a problem with diversity!

Yow Exile, me nuh overstand what kind a ALMHOUSE yuh a deal wid. How yuh fi tikkle yuh post as "For Mosiah". Likkle most me neva open it fi fat up mi yeyes. It look like seh yuh fraid a Herr Mosiah chu him a di forum gestapo but mi nuh fraid a him because Lazie back broad.
          Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

a who yuh a call Her?

yuh see weh YOU see....darkkkkk
              Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

racist!

Bwoy a long time me nuh run no race. Me have a treadmill inna me garage a gather dust. It's embarassing, but I think both you and Karl could beat me right now in a foot race because right now I have no speed across ground.

Sorry Boss but mi a try expose him to the sweeter side of sports. Him kinda slow....

Is that phone on vibrate??