• Big man seh dis is not a

World Record quality track..

Bolt on form !

He is soooo right. Look at that effort Shelly put in for 22.19s??

She ran 22.11 shutting down in Kgn May 2011.

Unnuh gwaan hold unnuh breath for Usain to bruk him 100m and 200m record..

Him know how to hype up di ting doh.. good ting dat !

Celebrate the positives for a change nuh! Too much downward spiral thinking.

"If you get up and quarrel everyday....you are saying prayers to the devil I say...." - Bob

mi duh nuff celebrating.. di yuh si di 4x400m ?!!

Wait ! Bolt win di 100m against Gatlin and Nesta ?!

*yawn*

Yes boss....although I was out and on a wifi....
            Talk bout the 200 nuh...dat gold done mine already....
            Yu boy going Commonwealth Games? MI hear seh Bolt goin....

Commonwealth Game ? Fi wha ?

Ah wheh di ?!

Well maybe he could get a gold...if Bolt drop out....

..or get dqd...

Who did Blake beat for his WC title?

When Yohan don't execute him get Silver and duss Tyson Gay etc..

When Bolt don't execute him get DQ...

Di question yuh need to ponder is wheh did frighten Bolt suh.. wheh him did know dat yuh nevah know..

Who did Bolt beat for his ?

Even Stevens...

This is his second, plus history has recorded that he best Blake twice at the last Olympics ..... The burden is on Blake NOT bolt.

Burden ?

Yuh soon si burden..

Lol, me haffe give you rating fe you spinning skills, you good!

Holness need some help, reach out nuh?