• Muadib
    replied
    white gyal dem seh di sed ting bout Beast.. suh.. guess wha..

lol ! woiee !

Leave a comment:

• Don1
    replied
    oh.. yuh did focus pon dat ??

or cheer like a gladys ?

Merlene did look good inna har clothes... suh evvyting kriss said speed

Leave a comment:

• Muadib
    replied
    oh.. yuh did focus pon dat ??

or cheer like a gladys ?

Leave a comment:

• Islandman
    replied
    My dags...LOL!

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    Go figure.

Leave a comment:

• Bricktop
    replied
    So illiterate deejays twang...how dat equal Jamaican culture?

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    Yuh nuh ear some a dem DJ a talk bout my dags ? a whi yuh deh ? or when Bounty a come wid im tawging ...yuh a di DJ expert.DJ music sound like struggling rappers in some cases.

Like mi say , yuh confused ! like all a dem.

Leave a comment:

• Bricktop
    replied
    Twanging is Jamaican culture? A weh di?

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    Yuh confused as all of dem ,that is Jamaican culture , the twanging as in our DJs, the struggle with english , the raw patwa, until you realise patwa is our 1st language , you will always be embarrased.Did you notice the range with the eloquence with all the youths ?

Proud a dem.His theatrics are that of a youth.

Leave a comment:

• Bricktop
    replied
    The run a blind unnuh...wasn't just his speech he was over the top...plus him bruck into some twang too...but all of a sudden unnuh nuh have problem wit twanging...Bricky keeps it real...

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    To you, when a russian,czech, slav,phillipinio etc whose 1st language isnt english attempts to speak english is it embarrasing? he should have stuck to patwa, one thing about bob and muta when they express them selves it sounds intellegible to all.

Leave a comment:

• Bricktop
    replied
    that was fairly embarrassing...

Leave a comment:

• Islandman
    replied
    Merlene was not good either, but for different reasons.

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    Eloquently said.

Leave a comment:

• myYout
    replied
    Right!! but nutten at all, a mussi ah talking championship wi deh, anyting fi find sumpn fi criticize ah jus dat.

Leave a comment: