• JaMekAn
    replied
    Tegat!!

wait...me feget, Allie McNab, Billy Griffitts, Lindy Delapena (him nuh dead?)

Leave a comment:

• Mosiah
    replied
    Jerry who?

Leave a comment:

• Reggae-Fan
    replied
    How old is Jerry again?

Leave a comment:

• Bricktop
    replied
    Great just what we need another lazy midfielder

Leave a comment:

replied
    You left off The Pearl - Former taxii man Simoes will look out for current taxi man Boyd!

Leave a comment:

• Assasin
    replied
    HL check out Obrien White at UCONN who got college player of the year.

Leave a comment:

• HL
    replied
    Andy most likely will not reach the worl-kup selection squad.

But in qualification games--he could prove worthwhile.

Leave a comment:

• Assasin
    replied
    We have fi pick di team first before we pick the bench.
    How old will Andy be come next world cup?

Unnu need fi realise that Simoes a go find the young Andy Williams. I have a player a UCONN who just need three months under Simoes and Andy space gone.

Leave a comment:

• HL
    replied
    Andy Williams has lots ot offer. 'specially coming off the bench.

Welcome back Andy!

Leave a comment:

• Hortical
    replied
    Wha mek yuh waan compare Andy to Linval & Nandi etc? The man continues to perform at a high level in a top rated professional league. The other ballers might be best served if dem commit to joining weight watchers for their new year's resolution.

Leave a comment:

• Assasin
    replied
    we can arrange a rum game fi dem. If Capello a give Becks a game then Rene can arrange something fi them too.

A who dem a go play against? Bounty Killa, Beenie, Assassin, Spragga and the Marley them?

Leave a comment:

• Mosiah
    replied
    Yuh tink so? Wait till our Forum experts give unnu dem team - Linval, Tappa, Andy, Aaron, Nandi, etc.

Leave a comment:

• Assasin
    replied
    aahh ahhh ahhhh.

A whe him a go, him a come coach too? You nuh hear say a youthman Simoes want?

Nandi start train with Portmore too? Some big belly man who claim them a balla a go left paying them ticket fi bleachers.

Leave a comment:

• Mosiah
    started a topic Andy Wiliams is now out of retirement

Andy Wiliams is now out of retirement

and is available for selection. So says Captain Horace Burrell.