• Full "a" Goal

http://www.veoh.com/videos/v15633031DMGkpshd

from another angle it seemd like the ball went over his head

good goal still...but him need fi be more consistent...the man hurt mi heart too much time...good goal still Fuller keep it up and please produce it on the national level...

Originally posted by Culture Sound View Post
        good goal still...but him need fi be more consistent...the man hurt mi heart too much time...good goal still Fuller keep it up and please produce it on the national level...
        Yep, as soon as we start giving good service he will score more at the national level.

good service???...Dread don't tell me say you buy into that too...

sigh. exactly my feeling.

so much excuses a fly round...it shouldn't matter how the man is getting the ball...is not like say the man is being denied possession every time him play for Jamaica...you see me

well, they might have a point. how many times has Maestro played alongside Fuller?

lawd god...is a disease...you a ketch it too... that is no excuse...if the man can pile a defender with one touch and score in the same play...it shouldn't matter what kind a service him getting as long as the ball deh pon him big toe...unless that goal was just a freak occurence

a joke mi a mek! di people dem a talk nonsense bout is because him nuh get good service when him play fi jamaica.

mi feel say nuff a the foreign baller dem nah play as hard for country like how they do for club because dem don't want get hurt (big example Suazo)...that's why mi support Simoes if a man don't want play at his full potential then he is no better than a NPL man...so don't waste nuh plane fare a bring him come mek him stay

Cho, Willy Boo ah teacha pan ball ebry time. Gwaan teach dem mi bwoy kah dem cyaan hole yuh.