Fuller Is International Standard

• Fuller Is International Standard

WC Qual.2006 I said Fuller was one of JA worse player then and I am still saying it 4yrs later. As long as Fuller is in the team JA we can forget it he is rubbish. He cost us qualification then and he will cost us again.
    Wadadah (peace & love)

Shhhh ...only X have a lien on that argument chuss me its patented on the RBSC site.

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Mine Dunny come after unnu wid a Union Jack!

Yes bring back ONANDI "SNORT UP THE SIDELINES" LOWE

It kills you brick that Fuller isnt as good as a coke head?...lolol

Onandi will have the last laugh , again Fuller cannot get us outta the 1st round......RUCKSSSSS!

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

mi say that long time...Shelton and Burton is our best strike pair...them compliment each other well

Onandi will have the last laugh
              Of course he'll be laughing.

He'll be high!

Boo a rubbish, yuh mad or sumpn. Cool yuhself, if yuh nuh like di playah dat is sumpn else but Rubbish ah fool fool talk dat.

Said it before months back but nuff a unnuh seh Warlord nuh know nutten bout football. Go and search it. I said full is a championship calibre player but not a international calibre player.

The sad part is that we need him to play a role because we dont have a whole lot of options although I think King and Bennett wouldve been better combo upfront.

Not ah international calibre, how yuh arrive deh suh. Weh di odah international strikah deh who bettah dan Boo deh. Di ballah deserve him selection widout doubt, an wi nuh have anodah strikah bettah, Shelton ah come but a jus suh. Boo fi carry di side pan him shouldah dat ah di ongle time him ago good fi nuff man. Him nuh good; di goal weh him score wah day, dat tell di whole story. Nuh dibby dibby strikah coulden score dat membah.

Well My Yout yu betta wave South Africa good bye, di man hasn't got the quality against quality defenders
                      Wadadah (peace & love)

South Africa, wi deh deh jus watch it. Quality defendahs, a one kine a defendah dem deh inna di premiership, nuh boddah seh dem nuh good. Kah nuff a wi rate dat as Toppa Top league

how much scoring opportunity ricardo fuller get, most of the time him have to come deep, cause him caan get a thru pass, an if yuh play against good defenders yuh caan just try put it over the top every occassion, as you seein mexico game most of the balls to the forwards them get intercepted. Deon Burton foul the man them more than him hold up the ball. Team win game ,Team lose game, therefore team have to do better, Yuh tink concacaf coach them a eediat them know bout fuller, Fuller good but him need help, and he hasn't been playing selfish, Deon Burton look like more of a liability right now

Originally posted by 1of1 View Post
                            how much scoring opportunity ricardo fuller get, most of the time him have to come deep, cause him caan get a thru pass, an if yuh play against good defenders yuh caan just try put it over the top every occassion, as you seein mexico game most of the balls to the forwards them get intercepted. Deon Burton foul the man them more than him hold up the ball. Team win game ,Team lose game, therefore team have to do better, Yuh tink concacaf coach them a eediat them know bout fuller, Fuller good but him need help, and he hasn't been playing selfish, Deon Burton look like more of a liability right now
                            Right ya now Fuller a the best striker we have in di squad so we just have to play to his strength and get the midfield to support him and not leave him so isolated.