Here a question fi all ah di man dem..

• Here a question fi all ah di man dem..

weh know dem ball from longah time. Who ah di bes central defendah yuh evah did see. Fi mi ah Clarendon College don Mr Oniel Russell, but dere are some bad one out deh fi real

Originally posted by myYout View Post
    weh know dem ball from longah time. Who ah di bes central defendah yuh evah did see. Fi mi ah Clarendon College don Mr Oniel Russell, but dere are some bad one out deh fi real
    I guess you've never seen one Durrant "Tatty" Brown then?

what you talking bout schoolboy or senior? Was meant for MyYout

A cyaan school boy football ... thats for another forum.

I don't know of Russell playing senior ball.

"Who ah di bes central defendah yuh evah did see"

The only assumption I will make is that he is talking Jamaican. If he is talking Jamaican, then Tatty Brown, unless I'm the only one to see the General play.

Yes I, fi Rusea or cornwall one ah dem ah tink, an fi national team to, an Badas to an nuff more, but Oniel Russell ah my pick.

School bwoy, national anyting

Originally posted by myYout View Post
                  Yes I, fi Rusea or cornwall one ah dem ah tink, an fi national team to, an Badas to an nuff more, but Oniel Russell ah my pick.
                  Yuh cyaan serious myYout! Yuh say yuh see the General play but insist Russell is your pick when Russell will tell yuh if not Tatty, then its nobody.

Mi maybe partial to Russell kah is one ah di smoodest defendah mi sight up. Nah seh Tatty nevah good now.

Russell a the best schoolas mi believe.
                      I think Pepe is the Man.
                      His head and heart in my opinion makes him way above others. He is aggressive but cool enough to real plays .

Russell a the best schoolas mi believe.
                        I think Pepe is the Man.
                        His head and heart in my opinion makes him way above others. He is aggressive but cool enough to real plays .
                        Pepe? LOL!!!! Respect is due to the soldier. How many people recall the reaction of football fans when they heard that Tatty was injuried in that accident? Rene Simoes lost half his hair. Mi tell anybody, Tatty on the field against Argentina, Batigol woulda wonder "Who the hell is this short dude?"

Hands down without any form of arguments and undebatable.....Durant "Tatty" Brown is the absolute best central defender Jamaica has ever seen.
                          Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

he's the best playing for JA that i have seen

Suh whapp'n to Baddas Corbett?