• Liverpool is frightening!

Bwoy?

Bwoy?
    If arsenal drop points and we win this next game...we go to #1...even X haffi give BR a big up fi dat!!

re:X ... REALLY? DNA strong enuh an' a karl progeny ....

...........wait............. I think Karl should call 1-800-WHOS-THE-DADDY...me not so sure seh X have fi him brain...not sure who the winner is on that one doh

Karl nuh haffi worry if Weed-X a fi him pickney. Yuh nuh see how dem look alike - head big, ugly, yeye pulp and most of all dem argue the same way. Dem both heng on to a dead point like how a dog heng on to a piece a dry bone.
          Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

If arsenal drop points and we win this next game...we go to #1...even X haffi give BR a big up fi dat!!
            Cardiff is not as shabby as you might think.

If they win, they move to the middle of the table.

'Bout ..."and we win this next game..........."

Kisss teeeeet

Cardiff is not as shabby as you might think.

If they win, they move to the middle of the table.

'Bout ..."and we win this next game..........."

Kisss teeeeet
              LOL!!! You is a joeka...u neva hear me sey "IF"...cho...no disrespect to Cardiff but me sarry...we haffi destroy dem satiday fi put presha pon gummers and chelski ... and fi u hurry come up team to'...

I said it earlier about the Blues - Not this year!!!

BoyU for 8th!

Not Spurs!

ManCity still bad a yaaard, p*&^%$$y away from home!!!

'pool is worries. They consistently defeat those teams that they should.

Everton Everton Everton