• Fantasy League - 2017/2018

https://fantasy.premierleague.com/

Name: The Harbour Sharks
    Code to join this league: 1330657-319780
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Peter,Paul,Jawgegrab& Flee,PJ,Gamma,Karl,Stoni,Brick,HL,Don1,etc etc etc ,OJ...unnuh join .

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Wikid Man cyaan play ball pon computah. Wi use computah fi acquire, process, store, share and display information.

Wen wi reddy wi play ball pon ball field. Ah suh wi get fi shiff, pile and salad multiple guy...til dem drop ah ground an wi get fi laff afta dem like from skool daze

Ah dat name reality football entatainment...yuhzimi? wooooiiieeee
      Last edited by Don1; August 4, 2017, 09:08 AM.

Peter,Paul,Jawgegrab& Flee,PJ,Gamma,Karl,Stoni,Brick,HL,Don1,etc etc etc ,OJ...unnuh join .
        Naw...mi frighten u might beat me. Me done beat u a'ready, so me can always seh - U NEVA BEAT ME! LOL! :

Pon anedda matta....

Wi nuh jine FanBwoy fi wait inna lang line fi buy ganzie. Dat nuh spell sense inna dem time yah. If wi sight one noice ganzie ah sell...wi guh pon wi phone ar computah an buy dat..Wi nuh name Gladdis

Babylon sen dat quickquick to wi gates while wi ah fulljoy one big spliff an some seedless grape. An wi naw pay Babylon nutten fi deliva dat needa
          Last edited by Don1; August 4, 2017, 01:02 PM.

Yuh get mi ratings today,1st once a truth come outta yuh mouth..hehe.

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Wha yuh say bun out fantasy......lol.....Join di sinting & stop chat fawwwtt,fada!

I win every year when I finish ahead of X. Losing to a turncoat would be hard to live down.
                Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

In case you never know, it's FREE!!!!

Wha yuh say bun out fantasy......lol.....Join di sinting & stop chat fawwwtt,fada!
                    Yeah...D1 bun out fantasy. Reality ah di lick 24X7X365

In case you never know, it's FREE!!!!
                      Dat nuh bodda mi one way ar anedda. Wen tings waste Big Man time...ah dat bodda mi

I win every year when I finish ahead of X. Losing to a turncoat would be hard to live down.
                        Indeed. But X eva win di league yet? LOL! Doh badda ansa...him too dyam fool fi win anything to do wid ball.