Mi nuh see how this breddah can seh him did need to kill the priest. Big man make the priest "convince" him to rub him piece for three minutes. It sound like him could easily leave and him nuh sure bout himself.
Nutten more than the man figure if him tell people about the priest, the priest would talk him business, so him just out him.
Uh Ohh Time Fi Ban Churches
Both the priest and the accused a ********************man. him fi go hell wid di priest to. bout him a go man yard fi try on pants. a wha di RC dat.
Leave a comment:
By dem not doing enough to purge sodomism from the church including firing sodomy priests and forwarding the information to law enforcement, the church is part of the problem. It was well known by church leaders in the catholic church that they had a serious problem many years ago, and they were forced to pay billions to settle clergy sodomy abuse.Gamma let me put it to you this way, are you saying that the church promotes facilitates or otherwise encourages ********************manism?
Leave a comment:
Facilitates by failing to take action. People seh dem di know di priest a b@ttyman so it is hard to believe the church was unawareOriginally posted by Gamma View Postlet me put it to you this way, are you saying that the church promotes facilitates or otherwise encourages ********************manism?
Leave a comment:
let me put it to you this way, are you saying that the church promotes facilitates or otherwise encourages ********************manism?
Leave a comment:
Bricky, I think you right, dem is 2 b@ttymen. What yuh touching a man penis for and yuh not a DOCTA or a womanOriginally posted by Bricktop View PostJust now yuh find out? Di priest a b@ttyman but di bredda a b@ttyman to bout him a hold man penis in him hand fi three minutes. The point is man a bun dancehall den go kneel down inna church
Leave a comment:
he was founf naked....he stated that he DID touch the priest's erect penis...suh sup'm inna sup'm!
Leave a comment:
If a man pon di street come to you wit dem fairy tale yuh woulda admit him to Bellevue but yet man a follow di words written by men on hallucinogenic drugs. What a tingOriginally posted by Islandman View PostYou don't believe that Adam and Eve was riding around on Barney back in the day?
Leave a comment: