RE: What a Babe

Yuh did ah gwaan good till yuh come wid di

real almshouse Dat first day when dem did post DM pitcha mi should an juss keep mi mout shet, but noooooooo LOL :P

Her and a friend can show up as long as anuh queen Latifah. Cause more time is like the one Missyor the Queen name haffi call in every nefarious female celebrity connection... Mi cant wait fi become a celebrity fi tief back some gyal from dem...
      SA 2010: Reggae Boyz coming home!

You send her the Nutrament yet? She coulda gwaan but she still look kinda 'frail'

Is di latest craze now: man dem ah

bawl fi di threesome ting. Boss yuh tink yuh wi able handle dat an more? yeah man an man nuh too waan see Latifa bout di place LOL Truss miis one world I wouldn't want to be in and it's the celebrity world.

Mi nuh tink she need any, yuh know mi neva meet

har yet? Mi did go town one time ah look fi har but she tek plane an run. LOL is joke mi mekking bout di town an plane. Mi yute DM nice, truss mi.

Jawge (11/10/2006)Truss miis one world I wouldn't want to be in and it's the celebrity world.
              Den how you ago copyou platinum Grill and the matching rope chain... weh you ambition man?

Mi nuh badmind, you a try a ting - so I say... write her a letter...

Just mind mr DM a nuh some bad man weh know all kung fu even worse a grange hill D'cup player...

aah Mi juss take a pass, furthermore mi nuh

wear jewelry except for a nice conservative watch (always waterproof) I like to swim with my watch. Boss teir world is not for me but dat nuh mean mi nuh haff ambition.

All whey yuh ah tell mi is news to mi. Nah man

mi ah low D mek she gwaan cause if ah did me haff har mi wouldn't like know say man ah write granted mi nuh mine man ah look pon har still Yuh know nuff more dan mi. he, he

Imagine your water proof watch was only really water resistant... you dive a few leagues too deep and it tek on water and get too heavy and bring you down to the bottom never to be seen again...

Be afraid shiloh... be very afraid...

In the morrows! if mi nuh see you mi know wah happen...

nu mi know yuh is almshouse

Mi self got to run got some stuff for my little nephews and I see my sister came on line. Damn the digital age

I request that this thread be removed as my football thread that happen to have a pic of Jessica Alba at the end was removed. Seeing that this is 1. Not a football post and 2. More pornographic than my Jessica Alba pic (crotch shots = XXX) the moderators should see to it that this thread is taken down. As moderators I am sure you do not want to seem as having one standard for one forumite and a different standard for another. Yourquick attention to this matter is appreciated.- T.K.

Whad up TK, u nuh like de one Friday Vibe?

Almshouse u a bring down pon de one Mexxx Man....

pssssttt T.K., u shoulda did call de Mexxx Man if u waan post Jessica Alba, but maybe u neva know (ignorant) or just plain stubborn.

Just give PEACE a chance, u cum in like wossa dan MODERATOR
                            http://img.photobucket.com/albums/v6...w-kit-0708.gif the wisdom and courage of my mind and the strength and vigour of my body", to enable them to enjoy a better life. I ask God's blessings on our nation. I ask for His guidance on the government that I will lead as we face the challenges of the future. I know that we can't even walk without Him holding our hands. http://img.photobucket.com/albums/v6...aa20b58a33.gif

Mexxx (11/10/2006)Whad up TK, u nuh like de one Friday Vibe?
                              Almshouse u a bring down pon de one Mexxx Man....

pssssttt T.K., u shoulda did call de Mexxx Man if u waan post Jessica Alba, but maybe u neva know (ignorant) or just plain stubborn.

Just give PEACE a chance, u cum in like wossa dan MODERATOR
                              I love the Friday Vibe man! She pretty to blouse and skirts! Not really bringing it down on you Mexxx I am just calling out the moderators. I have to do this at least once a week or else I will lose my revolutionary title I took from Shatta from last month. - T.K.

What is realy bothering you TK? I was enjoying the bantering until mi buckupfi yu, lawd.