Islandman whey yuh deh??

• Islandman whey yuh deh??

... di man dem sey dem reddy fi yuh lead wi tuh di promised lan of micro projects:

Gamma, Karl, Assasin et al reddy

Jamaica still ah bruk dung ...suh ....mek wi dweet.

Whey yuh seh?

You know me ready fe be involved in whatever way I can. Me nuh know if me can manage the Moses burden though.

Anyway, I guess we need to setup a conference call as a start to see who and what we working with.

The first order of business is how to get around the damn USA human trafficking ting..

Mi miss me Eastern European and Russian jubbie dem..

You know me ready fe be involved in whatever way I can. Me nuh know if me can manage the Moses burden though.

Anyway, I guess we need to setup a conference call as a start to see who and what we working with.
        If not Moses how about Aaron??

Mek me know what you have in mind. Me know you have an overall vision so mek we see where me can fit in.

PM me with a little more detail nuh.

Mek me know what you have in mind. Me know you have an overall vision so mek we see where me can fit in.

PM me with a little more detail nuh.
            will do