• MdmeX
    replied
    The entire country ???

Would this classify as a lie or propaganda ?

Leave a comment:

• Muadib
    replied
    The entire country ???

Would this classify as a lie or propaganda ?

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    Want and getting are two different things , you do know that ?

Leave a comment:

• Mosiah
    replied
    If Bruce hands over Dudus , Jamaica should give him his term.
    Nonsense! It would be too late.

The entire country wants him to resign because of Manatt, not the extradition per se.

Leave a comment:

• Assasin
    replied
    which Jamaican diaspora that? You figet that a some a dem sell weed fi the gangstas a Ja? and a some a dem send back the gun inna car and fridge etc?

We a gwaan like we nuh want cleans too. A who fa lighter did a wave inna the Youtube video? The US authority need fi know.

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    1st time no !

Drama queen competition no !

Visa ting ....hmmmmmmm maybe .

But hey unlike most here I am enjoying everyday of this , my reasons are of constitutional interest.I believe we will be a better nation after this has passed.

We caan guh now lower , a suh me see it. Bruce tek we to new depths.Interesting what years of garrisonation has done to our mind set as a people.Its political theatre at its best with poor people lives of course.

aaah weep , no ! laugh no , but I really have to smile.We all played a part in us reaching here , none of us are innocent.

Leave a comment:

• Muadib
    replied
    is this the first time Jamaica has been at odds with the US over extradition ?

Is there some kind of Drama Queen competition I am unaware of.. seems to be going around.. it must be the Visa ting ah frighten unnuh.. Jamaicans love dem US visa suh dem can shop..

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    nope....regime change will always protect Babylon interest , you think Jamaica can change babylon regime fi protect fi dem interest ?

waiting for a schizo response !

Leave a comment:

• Muadib
    replied
    Yuh tink Babylon investors care bout extradition requests and the status thereof ?

Tek out yuh citizenship if yuh suh concerned...

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    Now yuh a move wid Comrade Cuba ? yuh tink poor people mad fi buss shot gainst babylon wid im yankee dollar?

One thing about Jamaicans dem know which side dem bread buttered.

lolol.

Leave a comment:

• Muadib
    replied
    Babylon backyard ??

Oh.. yuh is a Babylon lackey.. das why yuh hitch up deh...

Tell dat tuh Castro nuh..

lol !!

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    Not in a schizophrenic book...lol ..judging by the P.M ..jamaicans can rationalise that.

Leave a comment:

• Sir X
    replied
    Eff Jamaican Laws....lolol ..do we have any ? or its only for the rich and powerfull.....tek im and im ******************** yes , fi hug up gunman or DON !

Babylon sit dung a yuh doorstep a beg yankee dollar ? Babylon naah beg yuh nothing !

Get real ...when in rome do as the romans do , yuh inna babylon back yard a cuss di man bout laws .....lolol yuh good , ask panama, haiti , grenada, nicaragua etc how dat work out .

Well dem say wi guh hell a tell di devil how fi set im thermostat so why not Mighty babylon.

Jamaicans...aah sah.

Leave a comment:

• Gamma
    replied
    but a tief is a liad!!!!

Leave a comment:

• Gamma
    replied
    rubbish dem don't have to sell a blasted thing!!!!! is either one or the other. both sides of the same coin!

remember "core values"? what the hell is that?! better yet WHERE are they?

Leave a comment: