So me like my girl dem fe dress. No need

• So me like my girl dem fe dress. No need

for the sketel business. Me can get dat at any strip club.

Check out the breddah in the background in the second picture...LOL

Him trousers ah leave him. Wi call it bye ankle, hello knee. Him waan bring back di style or ah mussi di tyle yah now. Kyaan leave out mi girl Venus a seh one, two an tree

Thats right. We may soon have to enforce a public dress code for women in Jamaica. Now that the President is no more, and Passa Passa is no more, there might be hope for Jamaican young girls. About time.

yes.. lots of hope in ghetto for women where there is no ordah..

When dem get rape off dem juss call di police..

you had to see that eeeeh -
            a mussi flood a come

how comes unno have pretty gal fi look pon an unno a look pan man...

But u no easy...woman in nna foreground and yu a watch man inna background? As Maudib would sey...whe di...????

A dat mi a sey to boss...

gimmie Venus over Serena everytime. Serena aight but my girl nuffy have more muscle dan me. a she fi ask me fi open the sugar bokkle fi har, not di other way around.

Serena have a better looking face than Venus, advantage Serena.

Originally posted by Stonigut View Post
                        Serena have a better looking face than Venus, advantage Serena.
                        and an A-R-S-E that says "I'm here"

bettah you raise it dan me...