If yuh live inna glass house, PLease

• If yuh live inna glass house, PLease

wear clothes, cause if you don't you'll get exposed.

Heidi Klum is an exception to that rule and Halle Berry....right?

Suh why yuh leff out Eva?

at least heidi can kip har man!

Then wha! The Ebony 1st lady Michelle O. nuh look good tuh?
          "The contribution of forumites and others who visit shouldn’t be discounted, and offending people shouldn’t be the first thing on our minds. Most of us are educated and can do better." Mi bredrin Sass Jan. 29,2011

Ouch!

You membary short...me nuh tell you last week me have har pon lock dung?

axe lazie .... mi a respond to him

at least heidi can kip har man!

Yuh nuh ....

Originally posted by Farmah View Post
                    Then wha! The Ebony 1st lady Michelle O. nuh look good tuh?
                    Dude, it look like yuh waan dem shut down the site.

True, Farmah mussi under the influence of controlled substances fi mek that comment. I would run away with Heidi Klum, Halle Berry & Eva Longoria if dem call mi right now. But nat the...

**************** it dung cau we speak di truth? A wha kinda muzzle dis sah! Free speech nuh deh again?
                        "The contribution of forumites and others who visit shouldn’t be discounted, and offending people shouldn’t be the first thing on our minds. Most of us are educated and can do better." Mi bredrin Sass Jan. 29,2011

Originally posted by Farmah View Post
                          **************** it dung cau we speak di truth? A wha kinda muzzle dis sah! Free speech nuh deh again?
                          "Free speech nuh deh again?"

Dude nutthin nuh free. All a man affi duh a cough and war start. Batman and Robin cyaan tek on the army after a nuh cartoon thing dis? Suh it better we mek the lion gwaan sleep.

The whole a unuh nah seh nutten.....dem gyal de too mawga.....see my queen yah.....

Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

fluffy to di werl!

I miss Miss Kitty!