My take on the COE

dis Enquiry a straight politics suh dem fi stap di pretense and deal wid it propah.. !!

straight right and left.. man fi get knockout...
    How come you no down deh a fling two fist. Or back you nine Showa style. You full a chat and a watch it comfortably pon you flat screen. CHo.

fallout wid who ?

Look like seh yuh nuh know how dis politicks ting wuk... examine PJ Dynasty if yuh fahgett..

Once di PSOJ etc ah wuk wid di program.. yuh tink Drivah cyar bout di comrade dem ?

lol !

Originally posted by Rudi View Post
        How come you no down deh a fling two fist. Or back you nine Showa style. You full a chat and a watch it comfortably pon you flat screen. CHo.
        im soon gone ah Hanover guh lay low...like wen war did buss ah Tivoli...LOL

PJ had a secret weapon...it name Seaga...PNP's best asset fi win election..

Gelding doan ave an equivalent... but yuh cyan pray fi Chiney money... mi nuh sure if it aggo werk doh...LOL

mi wi jine di prya... mi love BMT werl widout end

bwoy.. di juggling ting rough.. cyaan even get a chance fi fling some fiss !

Budget submissions this month.. cyaan afford fi slip up and miss di boat !

Wha you seh? Drivah need all the help him can get?

yuteman fulljoy yuh time at di trough werking "for" di govament...

di way tings going mi nuh know how lang it aggo las...yuh MIGHT ave at least one more budget afta dis one fi feed pon... Termites might be on di move fi terminate yuh meal time..

Eat well... LOL

mi is a Patriot.. bringing di Gobbament into the 21st Century.. it is my duty and obligation to my fellow jamaicans...

please post the link to the document?

Thanks!

• #32...

• I see them openly libeling Butch Stewart and Cap Burrell on that forum....an mi juss read bout chree post

Most unfortunate