How di Police fi ah beg di big man

• How di Police fi ah beg di big man

dem fi money fah police station and motor vehicle and in the same breath ah arrest di same big man dem fi bribery over a $5,000 speeding ticket ??

Dem nuh realize seh dat is a felony ?

It look like seh dis Lewellyn really lick him head... him did drunk ?!

Dis is a real prekkeh !

police cyaaa just get up and beg money.......them like any other government "arm" must go through certain steps/guidelines

I am sure you think you have a point.. when di requisition come to Bignell desk fi sign.. wheh yuh tink gwine happen ?

suh that puts him above the law?

yuh must not kiss money people A$$ MUADIB

That puts him at the top of the list when it come to Police Discretion..

"Mr. Bignell sir, you seem to have left some money in the envelope.. must be change from when you licensed the vehicle.. you better hold on to that in case you lose it..., would you like a police escort to the airport so that you are not held up by Traffic ? "

Is dat him did need to study up at di Academy deh !

not everybody kiss A$$ like you

a kiss a$$ yuh call dat ?

dat is wheh yuh call VIP treatment...

when people like Biknell diss yuh, what yuh do or would do?

Relevance ???

just answer and you will see

yuh corner dark den.. cause mi waan know di relevance fuss..

oh....lol....yuh did a them footstool/carpet..............now i get it...LOL

no.. actually your type will probably never get it...

"never get it"

how to kiss a$$

gladly

your words.. not mine..