Tell him seh Keyman, key man
    Keyman lock the door
    Keyman lock di door and gone!

well since atleast 2011 u in in the JLP CLOSET...yuh nuh can join spain town native Alexander Williams

Mi nah cry fi the supe
        Mi nah hollah fi di dupe
        Mi nah hollah fi di one inna di 3 piece suit
        Ah just cry mi a cry fi di yute.

Mi ah listen to dem and it occur to me
        Di Tician dem just a cry fi money
        But Keyman lock di door and gone!

Me?
        When my pilot come I take an aeroplane ride
        I will be so happy, with the Father by my side
        A country is not a HOME without the LORD inside
        So when my pilot comes I take an aeroplane ride.

Keyman, keyman, keyman lock di door
        Keyman lock di door and gone....

yuh believe inna God?

What uh know about Alex?

What you know about Don?

What you know about me?

Keyman, keyman, keyman lock di door and gone.

Yuh believe in the Keyman?

Willi - sound like yuh ready for a Revival meeting

Evah reddy!

When my pilot come, I take an aeroplane ride...

Di whole a dem aggo bawl some more, when di Keyman lock di door...

lol

How Matrix come innah dis ??