X ........

• X ........

Weh Tilla duh? Sell yuh rbsc? Most ah di Kinston ppl Dem dedd ovah suh. COVID mekk ja
    Look different. Airport and other areas just barely
    Ah function.
    Jamaica you mite get a Petroleum well with
    United Oil by 1.31.26;You also has a NNPC option with the Abuja accord from 2022.What
    happens then I don't know.A Petrol Well is
    Probably forthcoming...

Mi ah negro but mi have 1/8 Celtic Irish maybe scots innah mi.
    Mi tink diff fram di avg negro.
    Mi nau guh bakk ovah suh thereggarb0yz. Com
    Again. They keep cyber stalking me and
    I don't like it. They don't have regards to
    Me as a user they just wanna scam and scam
    And am nat going back ovah deh. Am going
    To get a likkle general purpose website for
    Myself in the future.
    United Oil by 1.31.26;You also has a NNPC option with the Abuja accord from 2022.What
    Probably forthcoming...

Explain yuh self yuttie , why yuh say dat bout me and Tilla ?

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Explain yuh self yuttie , why yuh say dat bout me and Tilla ?
        Mi nau put Oonu dung. Mi juss ask ah question .X, regarding yuttie. yuttie graduate from college many
        Years ago and got what he wanted from the forum and
        Move on. I was watching yutties posts.
        Probably forthcoming...

Most jacan nau chat dem bizniz.
          dem duh sinting way different from Say an north American.
          Probably forthcoming...

like ah nuh seh mi ah chat mi bizniz but close tuh a million haytian live ah fl.
            Ah gad mek mi familiar wid dem culture
            Mi juss got saved . 1600$ fah ah one bed
            Room , just bedroom yuh share everything else
            In FL. Dem tek mi in. mi kwo di business
            Organization dem nuh two clean but dem
            Charge mi 851$ fi a very small patch up
            Room and shi work mi sometimes fi likkle
            Anuhtin but nuh better nuh deh innah
            Pandemic . Is a black nborhood close tuh
            Orlanduh but jah kwo. Is like a thousand
            Poune waaite liff aff mi. X anything shi
            tell mi fi duh mi dweet. Mi tell har, 'mi feil
            Obligated tuh har x. Ah jcan woman?
            mi nuh kwo.
            Last edited by wbvs; November 7, 2022, 10:35 PM.
            Probably forthcoming...