Netherlands 2nd goal was a classic....BUT..

Because you think the rest of the cup wont be enjoyable because your team wont be there.

Wha mi say? Brasil beat Brasil again.

Bredrin you need fi deh pon Fox News.

my yute..a nuh play station dis yuh nuh?!!! gwa'an delude yuhself...holland play who de 'pon di field and win ....

OK. Canterbury? The whole Mobay felt that way back then (those days will never return) Mobay was the closest thing to what the fans of S.America thought of football. Even Stokes said he has never seen anything like thatbefore.

Dem woulda fling some rahtid boulder pon the field when we a lose to Vere.

is whey yuh ah talk say? rolling around on the picth disrupting the flow by looking calls from ref and you call that outplaying a team? At least arg. would have gone down as men not some bunch of P...

talk about the fact that from the start of the game the dutch were trying to get a Brasilian sent off.
                  Move yuh BPRC. Melo should a get a purple cyaad fi wha him do. Dutty ball game thru dem a lose. Mi tell mi Brazil fan bredrin dem say Brazil nah go no whey dis WC. The reason why Brazil even reached this far is because they didn't go up against tough opposition in the earlier rounds.

my yute..a nuh play station dis yuh nuh?!!! gwa'an delude yuhself...holland play who de 'pon di field and win ....
                    A dat mi know too! Like how me have on one organge color blouse today, mi nuh can go pon Madison Ave. and mingle wid de Dutch