• TDowl
    replied
    RE: Killing of the Referee before the students

Mi did know seh dem a fraud long time and disya incident shoeh, wait did they have any supporters on de forum?

Mi deh watch tings yunuh, fost a de dancehall music, and we seh nutten, den a de babylon, wi seh nutten, den when come fe Wi and there was no one fi defend de I,

How long shall de wicked shall reign?

Leave a comment:

• Mosiah
    replied

<DIV>Karl, is the incident being investigated?</DIV><DIV></DIV><DIV>You haven't learnt anything, have you?!</DIV>

Leave a comment:

• Karl
    replied

Mosiah (11/10/2006)<DIV>I don't remember a statement from them.</DIV><DIV></DIV><DIV>What?</DIV>
    So dem nuh business wid justice fi di pickney dem? ...an kno justice fi di coach? ...or, di hen-tire school community? ...or, di community innah which di shoot tuk place? ....or, di larger country? :w00t:

Leave a comment:

• Mosiah
    replied

<DIV>I don't remember a statement from them.</DIV><DIV></DIV><DIV>What?</DIV>

Leave a comment:

• TDowl
    started a topic Killing of the Referee before the students

Killing of the Referee before the students

Can anyone say if the "Jamaicans for Justice" had anything to say on this or did they offer counseling to the Students and Staff?