Do we really need Bruce in Haiti at this time?

yuh just nuh like him...EVERY striking thing him duh is a problem fi yuh...

dat tuh!

but him nuh need fi go gi himself nuh glory when him cyaan do a lick fi help nuhbody!

at least wid portia she love poor people. wha bruce a go deh fah? fi tax dem?!?

the funny thing is the poor people maybe end up better than the rich as people who live inna carboard box(as many do) didn't have no problem as it makes a difference when the cardboard box come down pon you as oppose to when a concrete mansion did.

at least wid portia she love poor people. wha bruce a go deh fah? fi tax dem?!?

the funny thing is the poor people maybe end up better than the rich as people who live inna carboard box(as many do) didn't have no problem as it makes a difference when the cardboard box come down pon you as oppose to when a concrete mansion did.

So what Porsha gwine do - "hug them up and kiss them"

yuh preffah di taxes?

portia evva hug you yet?!!

YES!!!!

ok...and yuh still nuh preffa di taxes?

LOL!!!

gwey bwoy!

badmine gwine kill yuh!

Bwoy, Bruce really step pon yuh corn dat day...

Mi notice yuh offah Butch case for the time being..

lol !

Haiti is our people bredrin.

We haffi commune with them in this time of need.

Haiti salt bad!

Unno hard bwoy.

Di ongly people whey must go finnarl is the grave digger.

They go as Reps of the Jamaican people. Nutten nuh wrong with that.

LoL

Mo gone off the deep end!