Broken promise? - Opposition says PM reneged on pledge ...

exactly! but dem not gwine to admit.

Meaningless? Again ... who is attempting to kill the bill? The bill went to a committee and all the obstructionists stood together.
      Where is the bill - i.e. what next needs to be done?

having said that however you would NEVER vote JLP, nuh true?
        You are on to something...I cannot see myself doing that...but never say, never!

Know wha ... mek mi guh get a drink.

exactly! but dem not gwine to admit.
            Nope...but mi will tekki anyway..

Much more needed... bring poor peeple tuh di table...deal wid crime & education & community development...ah nuh jus financial capital an big man fi siddung round table ah smoke cigar wi need...social capital mus get involve... NOW!

If im tap wid jus dis IMF ting

yuh tink him can whistle and walk?

lawks, him tek up di bokkle again!

yuh tink him can whistle and walk?
                  mi nuh kno sah..... wi kno wen Babylon tell im fi duh sumpting... im cyan dweet..

Ah jus now it ah get clear whaapen wid Latibeaudiere..... look like im neva gree wid di debt restructuring di IMF tru Trevor Alleyne ah force pan Jamaica.. an den im haffi step

Stands to reason therefore that the GOJ never had this debt plan as part of their original proposal.... ie they didn't originate it...otherwise Latibeaudiere would have been fired before the negotiations....

Babylon force it pon wi.... anyway is still a big plus

tenk yuh Trevor... yuh get di 2010 True Blue Award
                  Last edited by Don1; January 15, 2010, 01:48 PM.

him a nuh drivah. him a chauffeur!

Classic!

him did put ih dung???!!

Well them say a good leader take good advice. Nuh so it go?

damn a just 1:30 PM.

ongle fi rest him hand?

Well them say a good leader take good advice. Nuh so it go?
                                That wouldn't be advice...that would be a demand.... if yuh a guh fi a morgrige an yuh banka seh yuh fi chop up some credit cyard if yuh fi get dat...yuh call dat advice?Ah dat dem call the lender of last resort... im nuh gi advice