• Willi
    replied
    She should have beaten the Mexican though...

Congrats still.

Leave a comment:

• Mosiah
    replied
    http://www.eonline.com/uberblog/b196...onouncing.html

Leave a comment:

• Mosiah
    replied
    Yay for Yendi! A second place finish!!!

Leave a comment:

• Me
    replied
    Yendi mash up the man career. Everybody think seh is gully creeper the mummy vex bout. Is that her congregation tell her bout the star article that say her son bruck a nex man foot and tek weh miss Jamaica. LOL

Leave a comment:

• Twan
    replied
    Is Asafa or Usain have back problems? A wonder if...nah! Dem a bredren!
    wasnt Safa suffering from groin problems last year ?

Leave a comment:

• Mosiah
    replied
    Latoya is a cutie still.

Leave a comment:

• Peter R
    replied
    Yu waan see how dem big up Latoya inna T&T....LOL my household is now very quiet... mi ah kibba my mout tuh...LOQ (laughing out quietly)

Leave a comment:

• Mosiah
    replied
    Is Asafa or Usain have back problems? A wonder if...nah! Dem a bredren!

Leave a comment:

• Twan
    replied
    man o man..did she work that a_ZZ in that swimsuit !!! it barely stayed on..

nuh wonder Asafa have back problems...

Leave a comment:

• Me
    replied
    Oh goodness. Asafa season mash up next year.

Leave a comment:

• Mosiah
    started a topic Yendi going to win or what?

Yendi going to win or what?

http://www.missuniverse.com/members/profile/468709