JEEP 'itch ah Reverse
No, I told yuh things tight. Dis far biggah dan JDIP.
Jdip, means seh jamaica get dipp from reality. Lol
Leave a comment:
My point is that there's NO WAY JEEP will not drive pon road... too much political capital has been expended on dat likkle matta
Doing otherwise would be political suicide... that's 1000% obvious to me.
So whether it's JDIP, China, Venezuela or wherever .. Money aggo find an dat aggo come to pass... IMF or no IMF
Memba mi tole yuh
Leave a comment:
Nerminous?: 3 weeks?
Memba mi toll yuh dis months ago. The ting done set long time, and no matter who won! I have been consistent with this...
Jamaica is a basket fi carry watah country.
007 look like seh him a try him bess, but di deck stacked gainst him.
After 18 years in power, di lightbulb dem start gyuh off. The slackness of the lost decades have consequences and we gi di whole wirl a 20m lead inna one 100m race. We betta fass like Bolt fi stand a chance fi pick up a medal in life.
Leave a comment:
Not on this. Unnu get nerminous afta di peeple dem inna office fi tree week an juss a survey di mess dem haffi deal wid...LOLOriginally posted by Willi View PostIMF a call di shots!
Memba mi toll yuh!
Since this JEEP thing has so much prominence...it's a no-brainer that this will happen, IMF or no IMF
Memba mi tole yuh...dats a layup
Leave a comment:
Deliver ?
lol ! woiee !
Yuh live a farin too long.
Jamaica.. the land of Announcements.
Leave a comment:
Once they campaign on it...they MUST deliver...or face a huge loss of face..and core supportOriginally posted by Willi View PostReality bites...
I did toll unno. LoL
Unity is the only way. Carnival done now and the basket a leak badly.
The cupboard is bare and we haffi wheel and start from scratch.
Tings are tight all ova...
The JEEP will roll...come Hell, HighWater or more Debt... it's just a matter of time
Memba mi tole yuh dat.
Don1
Prognosticator Supremo
Leave a comment: